Agribusiness & landelijk gebied

Wij helpen u waar kan

Natuur, water, recreatie, diverse rode functies en uiteraard de agrarische sector, zoals de veehouderij en de land- en tuinbouw, karakteriseren het landelijk gebied. Onze specialisten Agribusiness & Landelijk gebied weten welke dynamische ontwikkelingen en welke belangen spelen in het landelijk gebied. Zij kennen de agrarische sector en productieketen van A tot Z – waaronder ook de hippische wereld – én zijn meesters in recht en regels voor het buitengebied.

0
Afgeronde projecten
0
Lopende zaken
0
Experts
0
Positieve Feedback

Agribusiness

Niet voor niets is een aantal van onze specialisten door dagblad Boerderij uitgeroepen tot juridische topper in zijn/haar vakgebied. Ook met de wet- en regelgeving voor particulier bezit en beheer van bijvoorbeeld landbouwgronden, bos- en natuurterreinen en landgoederen zijn onze specialisten zeer vertrouwd.

Focus

Wij focussen ons op de zaak zodat u zich kunt focussen waar u goed in bent.

Ervaring

Wij hebben enorme ervaring wij bestaan al 10 jaar sinds 2001

n het spanningsveld tussen enerzijds de vraag naar grond voor ruimtelijke ontwikkelingen en anderzijds de belangen van grondbezitters staan zij partijen met raad en daad bij. Hekkelman combineert specialistische juridische kennis en kunde met praktijk- en branche¬gerichtheid: dat onderscheidt Hekkelman.

Menu