Over ons

mr. B.J.P. (Bas) Toonen

Advocaat

Mr. (Bas) Toonen is in augustus 2016 in ‘s-Hertogenbosch beëdigd tot advocaat. Mr. Toonen heeft rechten gestudeerd aan de Open Universiteit te Heerlen, met als afstudeerspecialisatie civiel- en strafrecht. In zijn rechtswetenschappelijk onderzoek heeft hij de Nederlandse voorgestelde wet- en regelgeving over rechtsbijstand bij het politieverhoor getoetst aan het Europese (verdrags)recht. Na zijn beëdiging tot advocaat is mr. Toonen direct zijn eigen zelfstandige advocatenpraktijk gaan voeren.

Mr. Toonen is al vanaf 2012 werkzaam in de advocatuur, waarbij hij particulieren, ZZP’ers en het MKB, zowel buitengerechtelijk als in rechte, met raad en daad heeft bijgestaan.

Mr. Toonen behandelt met name zaken op het gebied van het sociaal-zekerheidsrecht, het algemene overeenkomstenrecht en strafrecht. Hij heeft ervaring in het voeren van procedures tegen grote (overheids)instellingen, zoals de gemeente, het UWV en het Openbaar Ministerie.

Mr. Toonen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Sociaal Zekerheidsrecht
  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Advocaten Cuijk

mr. B.J.P. (Bas) Toonen
Advocaat

Contactgegevens
T: 0485 – 74 61 00
M: 06 40 77 83 02
F: 0485 – 74 61 01
E: Toonen@advocatenvancuijk.nl
KvK: 86922181
BTW: NL864147454B01

advocatenkantoor Cuijk

mr. drs. Y.G.H. (Yves) van der Poel
Advocaat

Contactgegevens
T: 0485 – 74 61 00
M: 06 38 42 17 98
F: 0485 – 74 61 01
E: Poel@advocatenvancuijk.nl
KvK: 83612815
BTW: NL003848102B35

mr. drs. Y.G.H. (Yves) van der Poel

Advocaat

Mr. drs. Y.G.H. (Yves) van der Poel, geboren in 1958 te Bennebroek, heeft internationaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is in die studierichting afgestudeerd in 1985. Later heeft hij Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd in 1990.

Op 26 maart 1993 is mr. drs. van der Poel beëdigd als advocaat in het arrondissement Den Haag. Mr. drs. van der Poel werkt al meer dan 27 jaar als zelfstandig advocaat en heeft zowel een commerciële als een sociale praktijk.

Mr. drs. van der Poel was verbonden aan de Rechtswinkel te Amsterdam en gaf daar cursussen personen- en familierecht aan studenten.

Sinds 2021 is mr. drs. van der Poel werkzaam als advocaat in Cuijk en behandelt hij zelfstandig op persoonlijke titel zaken op het gebied van het Sociaal Zekerheidsrecht en Personen- en Familierecht.

Mr. drs. van der Poel beheerst meerdere talen, zoals het Engels, Frans en Duits.

Mr. drs. van der Poel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Sociaal Zekerheidsrecht (WIA, WAO, Ziektewet en bijstandsuitkering); en
  • Personen- en Familierecht (echtscheiding, ouderlijk gezag, omgangsregeling);

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. K.W.M. (Kevin) Jansen

Advocaat

Mr. K.W.M. (Kevin) Jansen is sinds 2021 verbonden aan Advocaten van Cuijk. Hij is op 26 november 2021 beëdigd tot advocaat in ’s-Hertogenbosch. Mr. Jansen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit van Tilburg, waarbij hij ter afronding van zijn studie onderzoek heeft verricht naar de inhoud en strekking van het begrip de redelijk handelend verzekeraar.

Mr. Jansen behandelt zaken met veel passie en inhoudelijke kennis, waarbij het belang van zijn cliënt altijd voorop staat. Hij vindt dat een cliënt zich gehoord en gezien moet voelen.

Gezien het specialisme van mr. Jansen behandelt hij voornamelijk zaken tegen grote overheidsinstanties, zoals de gemeente, SVB en het UWV.

Cuijk advocaat

mr. K.W.M. (Kevin) Jansen
Advocaat

Contactgegevens
T: 0485 – 74 61 00
M: 06 39 12 95 64
F: 0485 – 74 61 01
E: Jansen@advocatenvancuijk.nl

Advocaat Cuijk

mr. G.A.R. (Gerben) Wieleman
Advocaat

Contactgegevens
T: 0485 – 74 61 00
M: 06 –
F: 0485 – 74 61 01
E: Wieleman@advocatenvancuijk.nl

mr. G.A.R. (Gerben) Wieleman

Advocaat

(Gerben) Wieleman is in 2022 in ’s Hertogenbosch beëdigd tot advocaat. Mr. Wieleman heeft zijn rechtenstudie gevolg in Nijmegen aan de Radboud Universiteit, waar hij de master Burgerlijk recht in 2022 met succes heeft afgerond. Mr. Wieleman heeft tijdens zijn master Burgerlijk recht gekozen voor een specialisatie in het arbeidsrecht en heeft in zijn rechtswetenschappelijk onderzoek naar de re-integratie van zieke werknemers tevens het sociale zekerheidsrecht betrokken.

Mr. Wieleman is sinds 2021 werkzaam in de advocatuur, waar hij ervaring heeft opgedaan in het procederen tegen grote overheidsinstellingen, zoals de gemeente, het UWV en de SVB. Met de opgedane ervaring is hij bekwaam in het bestuursrecht.

Mr. Wieleman heeft veel inhoudelijke kennis in het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht en benadert zijn zaken op een laagdrempelige en persoonlijke manier. Mr. Wieleman behandelt voornamelijk zaken tegen grote overheidsinstanties, zoals gemeenten, het UWV en de SVB.

Advocaat Cuijk

dhr. T. (Teun) Eimers
Jurist

Scheiden Cuijk

dhr. H.D. (Deniz) Gercek
Kantoormanager – Jurist

Advocaten van Cuijk is de handelsnaam van de zelfstandig werkende advocaten: mr. B.J.P. Toonen (KvK 86922181) en mr. drs. Y.G.H. van der Poel (KvK 83612815), die uitsluitend ieder zelfstandig overeenkomsten aangaan op persoonlijke titel en zaken zelfstandig behandelen middels hun eigen onderneming.

Onze Advocaten en Juristen staan voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

U wordt bijgestaan door een ervaren advocaat

U krijgt direct informatie over uw rechtspositie

Wij doen ook Pro Deo zaken (Toevoeging)

Gratis intake & duidelijke prijsafspraken

Contact

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu